Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Στη μάχη του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ ρίχνεται σήμερα ο Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός. που θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αίολου Αμπελώνα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας σ’ ένα παιχνίδι που θα αρχίσει στις 16:00.


Το τεχνικό δίδυμο Καλογριανίτης – Μπελάγιας κρατούν χαμηλούς τόνους και φιλοδοξούν ότι μετά από δυο μήνες προετοιμασίας θα παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο που θα ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες δηλώνουν έτοιμοι για το πρώτο τζάμπολ. Στόχος της ομάδας είναι όπως πάντα η νίκη μέσα από μια καλή εμφάνιση.

Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Καρδίτσας καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να παραβρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας και να ενισχύσει την προσπάθεια της.

Χορηγός της φετινής χρονιάς είναι η Βιοτεχνία Συρματοπλεγμάτων Καρδίτσας Πέτρου Α. Γεώργιος που βρίσκεται στο 1ο χλμ. Καρδίτσας – Μέλισσας. Μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται τα τελευταία 25 χρόνια στο χώρο των συρματουργικών προϊόντων διαθέτοντας σε ολόκληρη την Ελλάδα τα προϊόντα της με ιδιόκτητα φορτηγά.

Τέλος, την περασμένη Πέμπτη το βράδυ η Διοίκηση του Συλλόγου παρέθεσε δείπνο στους παίκτες παρουσία του χορηγού και φίλων που στηρίζουν την νέα προσπάθεια.