Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Πρόγραμμα 5ης Αγωνιστικής

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μάγοι Τρικάλων - Ολυμπιακός Καρδίτσας
ΓΣ Σοφάδων - Αίολος Αμπελώνα
Πράσινη Γωνιά - ΑΕΤ
Ερμής Τρικάλων - Έσπερος Τρικάλων
Ρεπό: ΓΣ Τυρνάβου 

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής ο Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός φιλοξενείται από τους Μάγους στα γειτονικά Τρίκαλα.
Η τοπική ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στις τάξεις της επικρατεί αισιοδοξία για το αυριανό ματς που θα ξεκινήσει στις 18:00 και όχι στις 20:00 όπως αρχικά είχε οριστεί. Παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα που θα τους κρατήσει στο ρετιρέ της κατάταξης και θα ανεβάσει την ψυχολογία τους ενόψει μάλιστα και του τοπικού ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με το Γ.Σ. Σοφάδων.
Στα θετικά είναι η επιστροφή του σέντερ Κώστα Νούσιου στις προπονήσεις και λογικά και στο παιχνίδι, ενώ ο Λάμπρος Μανόπουλος θα απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Όπως προαναφέραμε το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00 στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων με διαιτητές τους κ.κ. Τσούτσουρα και Ταμπουρά.
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει στις 16:30 από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια αυτό που ξεχωρίζει είναι το παιχνίδι του Γ.Σ. Σοφάδων με τον Αίολο Αμπελώνα στο κλειστό γυμναστήριο των Σοφάδων. Η τοπική ομάδα των Σοφάδων θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή και να πετύχει την δεύτερη εντός έδρας νίκη μπροστά στο κοινό της. Το ματς είναι ντέρπι και όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση ενός ακόμα ροζ φύλλου αγώνα. Ο Γ.Σ.Σ. ξέρει πως για να μπορέσει να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει δεν πρέπει να κάνει ήττα μέσα στην έδρα του. Ο Αίολος απο τη μεριά του ξέρει οτι έχει δύσκολη αποστολή αλλά ελπίζει σε μια καλή εμφάνιση και σίγουρα σε μια νίκη που αν έρθει θα του δώσει άλλο αέρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 
Η Πράσινη Γωνιά υποδέχεται την ομάδα της Α.Ε.Τ. προσπαθώντας να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Απο την μεριά της η Α.Ε.Τ. που έχει στόχο την σωτηρία θέλει τη νίκη για να ξεφυγεί οσο το δυνατό νωρίτερα απο τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο τελευταίο ματς της ημέρας ο Ερμής Τρικάλων στο τοπικό ντέρμπι υποδέχεται τον Έσπερο σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την ομάδα που θα είναι στο γκρούπ των ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία. Οι δυο ομάδες εμφανίζοντες ισοδύναμες χωρίς να υπάρχει  φαβορί για την κατάκτηση της νίκης. Τέλος η ομάδα του Τυρνάβου θα πάρει ξεκούραστα τους 2 βαθμούς καθώς αγωνιζόταν με την ομάδα του Ιπποκλή που δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα.