Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Ολυμπιακός Καρδ. - ΓΣ Σοφάδων
Πράσινη Γωνιά - ΓΣ Τυρνάβου
ΑΕΤ - Μάγοι Τρικάλων
Αίολος Αμπελώνα - Ερμής Τρικάλων
Ρεπό: Έσπερος Τρικ. 

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Καρδίτσας ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με το Γ.Σ. Σοφάδων. Η ομάδα του Ολυμπιακού θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να φτάσει στη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος.
 Η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και οι παίκτες του ξέρουν πως θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην έμπειρη ομάδα των Σοφάδων καθώς και στις ιδιαιτερότητες που κρύβει ένα τοπικό ντέρμπι. Παρ’ ότι οι ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι οι παίκτες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους.
 Ο σέντερ της ομάδας του Ολυμπιακού Κώστας Νούσιος αν και δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα τραυματισμού του  θα δώσει κανονικά το παρόν στο παιχνίδι.

 Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Πράσινη Γωνιά έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Τυρνάβου που δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα θα επιδιώξει το διπλό μέσα στην έδρα των Τρικάλων.  Η Πράσινη Γωνιά ύστερα και από την ήττα της από την Α.Ε.Τ. φαίνεται πως έχει πολλά θέματα να λύσει προκειμένου  να ξεπεράσει  την κακή αγωνιστική εικόνα που δείχνει και να επιστρέψει στις νίκες.
Η ομάδα της Α.Ε.Τ. μετά την νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία να αντιμετωπίσει την ομάδα των Μάγων σε ένα Τρικαλινό ντέρμπι, επιδιώκοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα των Μάγων δείχνει αρκετά δυνατή φέτος και έχοντας μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία  σίγουρα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος που μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Οι Μάγοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και σίγουρα αυτό θα προσπαθήσουν να πετύχουν.  
Ο Αίολος Αμπελώνα υποδέχεται τον Ερμή Τρικάλων. Ο Αίολος φαίνεται να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση ύστερα από το σημαντικό διπλό που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην έδρα των Σοφάδων και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που θα τον κρατήσει μέσα στους στόχους του. Η ομάδα του Ερμή ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο  απέναντι στον Αίολο όμως και αυτή θα επιδιώξει να πάρει ότι της αναλογεί μέσα από μια καλή εμφάνιση.
Τέλος ο Έσπερος θα πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έστω και στα χαρτιά καθώς αγωνίζεται με την ομάδα του Ιπποκλή που αποχώρησε από το πρωτάθλημα ευελπιστώντας σε μια καλύτερη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.