Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Την πρώτη του ήττα υπέστη ο Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου στα Τρίκαλα από τον τοπικό Ερμή με σκορ 84-72.
Η ομάδα της πόλης μας ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ προσπαθώντας να καλύψει μια διαφορά 10 πόντων. Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού σοβαρεύτηκαν τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση κάνοντας την αντεπίθεση τους και έκλεισαν το ημίχρονο ισόπαλοι 41-41.
Στην επανάληψη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και προηγήθηκαν μέχρι και 4 πόντους. Ένα νεκρό διάστημα όμως στην απόδοση τους έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να προσπεράσουν ξανά με 8 πόντους και να συντηρήσουν αυτή τη διαφορά μέχρι τα μέσα του δ΄ δεκαλέπτου. Στο σημείο αυτό  η  κούραση των παικτών λόγω μάλιστα και της απουσίας 3 βασικών παικτών, Μίσσα, Μπανιού και Εκίζογλου, ήταν καταλυτική καθώς θόλωσε την κρίση τους στα τελευταία λεπτά του αγώνα με αποτέλεσμα τις λανθασμένες επιλογές στην επίθεση.
Παρ’ όλα αυτά και παρ’ όλη την κάκιστη απόδοση των διαιτητών, ιδιαίτερα του κ. Κυρίτση Ι. σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την τελευταία προσπάθεια υπερέβαλαν εαυτούς μείωσαν την διαφορά στους 3 πόντους αλλά δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν τελικά με 84-72.
Ο ένας εκ των δυο προπονητών Στέφανος Μπελάγιας αφού υπεραμύνθηκε των παικτών του δήλωσε “ Ήταν μια απρόσμενη ήττα κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Οι απουσίες, ή κούραση και οι διαιτητές ήταν αυτά που έκριναν τον αγώνα. Τα παιδιά κατέθεσαν και την ψυχή τους στο γήπεδο αλλά όπως προανέφερα κάποιες απίστευτες αποφάσεις των διαιτητών και οι λάθος επιλογές στα κρίσιμα σημεία μας στέρησαν την νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πάλεψαν στο ματς με όλες τους τις δυνάμεις”.
Το επόμενο Σάββατο η ομάδα του Ολυμπιακού δεν αγωνίζεται καθώς η ομάδα του Ιπποκλή Μεγαλοχωρίου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-14, 41-41, 62-52, 84-72                                                                                             
ΠΟΝΤΟΙ: Σιώκης 8, Μέλλος 26(4), Βλάχος 5(1), Κωτούλας 11(2), Κωστής 2, Νούσιος 2, Μανόπουλος 16(2), Μουϊάνος 2, Καφρίτσας, Παφλιάς

Ερμής Τρικάλων - Ολυμπιακός Καρδίτσας  84-72
ΓΣ Σοφάδων - ΑΕΤ  70-54
Μάγοι Τρικάλων - Πράσινη Γωνιά  55-65
ΓΣ Τυρνάβου - Έσπερος  67-47
Ρεπό: Αίολος Αμπελώνα

1) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 13
2) Α.Ο. ΑΙΟΛΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 13
3) Γ.Σ. ΣΟΦΑΔΩΝ 12
4) Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ 12
5) ΜΑΓΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 11
6) ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ 10
7) ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 10
8) ΑΡΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε. 9
9) ΕΣΠΕΡΟΣ 8
10) ΙΠΠΟΚΛΗΣ 0 *

* Ο Ιπποκλής Μεγαλοχωρίου αποχώρησε απο το πρωτάθλημα.