Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πράσινη Γωνιά - Ολυμπιακός Καρδίτσας
ΓΣ Τυρνάβου - Α.Ε.Τ.
Μάγοι Τρικάλων - Αίολος Αμπελώνα
ΓΣ Σοφάδων - Έσπερος Τρ.
Ρεπό: Ερμής Τρικάλων

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τον Α.Σ.Κ. Ολυμπιακό καθώς σήμερα το απόγευμα στις 17:30 φιλοξενείται στα Τρίκαλα από την ομάδα της Πράσινης Γωνιάς.
Ο Ολυμπιακός με την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και αισιοδοξεί και σήμερα να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από το κλειστό της Μπάρας. Κάτι τέτοιο όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού για μια ακόμη φορά δεν θα λείψουν οι απουσίες βασικών παικτών. Οι Μίσσας, Μπανιός, Μανόπουλος, Νούσιος και πιθανόν και ο Κωτούλας δεν θα δώσουν το παρόν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Οι υπόλοιποι παίκτες όμως θα κάνουν τα πάντα για να φύγουν νικητές από την σημερινή αναμέτρηση και να πανηγυρίσουν μια ακόμη επιτυχία, απέναντι σ’ ένα αξιόμαχο αντίπαλο που δύσκολα χάνει μέσα στην έδρα του. Οι προπονητές του Ολυμπιακού προσπάθησαν παρά τις πολλές απουσίες να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα προκειμένου να εμφανιστεί αγωνιστικά έτοιμη για την δύσκολη αυτή αναμέτρηση.
Όπως προαναφέραμε το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:30 στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας με διαιτητές τους κκ. Παπαφωτίου και Κλέτσα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ο Γ.Σ. Τυρνάβου υποδέχεται την Α.Ε.Τ. έχοντας σαφώς το προβάδισμα για τη νίκη. Η ομάδα του Τυρνάβου δύσκολα θα κάνει στραβοπάτημα ειδικά μέσα στην έδρα της καθώς έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Η Α.Ε.Τ. που καίγεται για τους βαθμούς της νίκης γνωρίζει πως έχει λίγες πιθανότητες για να αποδράσει με τους δυο βαθμούς της νίκης, όμως στο μπάσκετ ποτέ δεν ξέρεις...
Οι Μάγοι Τρικάλων υποδέχονται τον Αίολο Αμπελώνα σ' ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς είναι ένα αγώνας που κρίνει πράγματα στην κορυφή, με τον Αίολο να θέλει την νίκη για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τις δυο πρωτοπόρες ομάδες του Ολυμπιακού Καρδ. και του Τυρνάβου περιμένοντας κάποιο στραβοπάτημα τους.
Στο πιο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι της αγωνιστικής ο Γ.Σ. Σοφάδων υποδέχεται τον Έσπερο Τρικάλων που δίνει την μάχη του για την σωτηρία και παραμονή στην κατηγορία. Από την μεριά του ο Γ.Σ.Σοφάδων μετά το ρεπό του επιστρέφει στην αγωνιστική δράση επιδιώκοντας να κατακτήσει ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα που θα τον διατηρήσει στο γκρουπ των δυνατών ομάδων της κατηγορίας, δίνοντας του την δυνατότητα να  τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.
Τέλος η ομάδα του Ερμή Τρικάλων έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.