Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Γ.Σ.Σοφάδων-Oλυμπιακός Kαρδ.
Tύρναβος-Πρ. Γωνιά
Mάγοι-AET
Eρμής Τρ.-Aίολος Αμπ
Ρεπό: Eσπερος Τρ.

Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής ο Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο τοπικό ντέρμπι το Γ.Σ. Σοφάδων σ’ ένα αγώνα που θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο των Σοφάδων.
Όλη την εβδομάδα οι προπονήσεις συνεχίστηκαν με εντατικούς ρυθμούς και η τεχνική ηγεσία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επισήμανε τις αδυναμίες, αλλά και τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου. Ιδιαίτερο βάρος έδωσε στο κομμάτι της ψυχολογίας, αφού το συγκεκριμένο ματς λόγω του χαρακτηρισμού του ως τοπικό ντέρμπι έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι το μεγαλύτερο ρόλο στην κατάκτηση της νίκης θα παίξουν η ψυχή και το πάθος και λιγότερο τα συστήματα και οι τακτικές και αυτά τα δυο στοιχεία είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν μέσα στο γήπεδο.
Από το σημερινό αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17:30 θα απουσιάσουν οι Μπανιός και Νούσιος.
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει στις 16:15 από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ο Γ.Σ. Τυρνάβου αντιμετωπίζει την Πράσινη Γωνιά. Ο Τύρναβος θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Η Πράσινη Γωνιά από τη μεριά της θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση καθώς έχει βγει από νωρίς εκτός στόχων για διάκριση.
Οι Μάγοι Τρικάλων υποδέχονται την Α.Ε.Τ. που ύστερα από την σπουδαία νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον της Πράσινης Γωνιάς, δείχνει ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα προσπαθήσει να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών της. Οι Μάγοι αγωνίζονται σε κάθε παιχνίδι για το γόητρο τους, καθώς έχουν σωθεί σε αντίθεση με την Α.Ε.Τ. που καίγεται για τους βαθμούς της νίκης.
Ο Ερμής Τρικάλων αγωνίζεται εναντίον της ομάδας του Αίολου Αμπελώνα, που ύστερα την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την ομάδα των Σοφάδων, έχει ελάχιστες έως μηδαμινές ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Μένει τώρα να δούμε αν ο Αίολος ξεπέρασε το σοκ της ήττας και δείξει χαρακτήρα απέναντι σε μια αξιόμαχη και δυνατή ομάδα όπως ο Ερμής.
Τέλος το ρεπό του θα εκτίσει η ομάδα του Έσπερου Τρικάλων.