Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακός Καρδίτσας - Ερμής Τρικάλων
ΑΕΤ - ΓΣ Σοφάδων
Πράσινη Γωνιά - Μάγοι Τρικάλων
Έσπερος - ΓΣ Τυρνάβου
Ρεπό: Αίολος Αμπελώνα

Ο Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα το απόγευμα τον Ερμή Τρικάλων σ’ ένα αγώνα που θα κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την άνοδο της τοπικής ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΘ.
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής και με κίνητρο την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία οι παίκτες του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν μια ομάδα που είναι ουσιαστικά αδιάφορη, καθώς βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας. Τεχνική ηγεσία και παίκτες κρατούν χαμηλούς τόνους και υπολογίζουν ιδιαίτερα τον αντίπαλο τους, διότι στο παιχνίδι του α΄ γύρου ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ερμή.
Στο σημερινό ματς για μια ακόμη φορά απόντες θα είναι οι Νούσιος και Μπανιός.
Λόγω της κρισιμότητας του σημερινού αγώνα που θα ξεκινήσει στις 16:00 με διαιτητές τους Τέγα – Καρακώστα το Δ.Σ., η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας να ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια της ομάδας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Α.Ε.Τ. συνεχίζει την προσπάθεια της για να αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τον Γ.Σ. Σοφάδων στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας, έχοντας σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα και μαθηματικά περισσότερες πιθανότητες να σωθεί σε σχέση με τον Έσπερο Τρικάλων. Ο Γ.Σ.Σοφάδων που βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα θέλει μέσα από μια καλή εμφάνιση να φτάσει σε ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα.
Η Πράσινη Γωνιά σε ένα ακόμα Τρικαλινό ντέρμπι υποδέχεται τους Μάγους. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας απο μια μόνο νίκη στο δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Έσπερο. Ένα παιχνίδι που είναι αδιάφορο βαθμολογικά για τις δυο ομάδες που όμως σίγουρα έχει μεγάλη σημασία για τους παίκτες που θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου.
Ο Έσπερος Τρικάλων έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον Τύρναβο. Και οι δυο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους. Το φαβορί για τη νίκη σίγουρα είναι η ομάδα του Τυρνάβου το μόνο που μένει είναι να δούμε αν μπορέσει η ομάδα των Τρικάλων να αντιδράσει και να αντιστρέψει τα εις βάρος της προγνωστικά.
Τέλος ρεπό έχει ο Αίολος Αμπελώνα.