Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακός Καρδίτσας - Έσπερος Τρ.
Μάγοι Τρικάλων - ΓΣ Σοφάδων
Πράσινη Γωνιά - Ερμής Τρικάλων
Αίολος Αμπελώνα - ΓΣ Τυρνάβου
Ρεπό: Α.Ε.Τ.

Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ ο Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Έσπερο Τρικάλων. Ο αυριανός αγώνας αποτελεί ορόσημο στη σύντομη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καθώς με νίκη παίρνει το εισιτήριο της απ’ ευθείας ανόδου για την Α1 κατηγορία.
Παίκτες και τεχνική ηγεσία παρ’ ότι αγωνίζονται με τον τελευταίο της βαθμολογίας κρατούν χαμηλούς τόνους και αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα και συγκέντρωση το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι που φάνηκε καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων της περασμένης εβδομάδας.
Στον αγώνα “σταθμό” το παρόν θα δώσουν όλοι οι παίκτες αφού ο Αλέξης Σιώκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ μετά από απουσία ενός χρόνου επιστρέφει στην 12αδα ο Γιάννης Κουκόσιας. Ακόμα και ο μεγάλος άτυχος λόγω τραυματισμού Κων/νος Μπανιός θα είναι στον πάγκο της ομάδας για να εμψυχώσει και να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του μια ακόμα μεγάλη επιτυχία.
Το Δ.Σ. του Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της πόλης μας και μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα να χειροκροτήσει τους παίκτες της τοπικής ομάδας.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 με διαιτητές τους κκ. Τσούντσουρα και Κλείτσα.

Δύο είναι τα παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον για την έκβαση τους, όσο αναφορά την 18η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ, αυτό του Ολυμπιακού με τον Έσπερο και του Αίολου Αμπελώνα με Τύρναβο. Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού Καρδίτσας η τοπική ομάδα παίρνει το εισιτήριο ανόδου για την Α1 ενώ η ομάδα του Τυρνάβου ανεξάρτητα αποτελέσματος θα οδηγηθεί στα μπαράζ με τον δεύτερο του άλλου ομίλου.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι Μάγοι Τρικάλων φιλοξενούν τον Γ.Σ. Σοφάδων σε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και για τις δυο ομάδες που επιθυμούν όμως να κλείσουν την αγωνιστική τους χρονιά με νίκη.
Η Πράσινη Γωνιά υποδέχεται τον Ερμή Τρικάλων σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Παρ' ότι το ματς είναι αδιάφορο και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη όχι μόνο για λόγους γοήτρου αλλά και να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα κάνοντας στη συνέχεια τον απολογισμό και την αυτοκριτική τους προκειμένου την επόμενη χρονιά να εμφανιστούν πιο δυνατές και ανταγωνιστικές.
Το παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής είναι αυτό του Αίολου Αμπελώνα με τον Τύρναβο. Οι δύο ομάδες που βρίσκονται στη τρίτη και δεύτερη θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα θα βρεθούν αντιμέτωπες στο κλειστό γυμναστήριο του Αμπελώνα. Ο Τύρναβος θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να εξαντλήσει και τις τελευταίες του ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, σε περίπτωση στραβοπατήματος του Ολυμπιακού. Από τη μεριά του ο Αίολος θέλει τη νίκη για να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο από τον Τύρναβο με σκορ 75-71.
Ρεπό έχει η ομάδα της Α.Ε.Τ.