Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ.- ΕΣΠΕΡΟΣ ΤΡ.


Ραντεβού με την ιστορία είχε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός που πανάξια στέφθηκε πρωταθλητής Α2 ΕΣΚΑΘ το απόγευμα του Σαββάτου επικρατώντας του Έσπερου Τρικάλων με σκορ 73-56.
Ο αγώνας εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο με εξαίρεση το α΄ δεκάλεπτο που το σκορ ήταν 16-17.  Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέβασαν στροφές και εκτίναξαν τη διαφορά ακόμα και στους 28 πόντους. Μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα και με ικανοποιητική προσέλευση φιλάθλων, οι παίκτες του Ολυμπιακού πρόσφεραν όμορφο μπάσκετ και απέδειξαν ότι δίκαια τερμάτισαν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να πανηγυρίζουν έξαλλα υπό τους ήχους του τραγουδιού  “We are the Champions”, μέσα σε  βροχή από σαμπάνιες. Το γλέντι συνεχίστηκε σε γνωστό μαγαζί της πόλης μας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το Δ.Σ. του  Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δια του τύπου για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς την Συρματουργία – Περιφράξεις  Γεωργίου Πέτρου στο 1ο χλμ. Μέλισσας – Καρδίτσας και το καφέ – μπαρ “Vitrage”.
Σε δηλώσεις του ο Τάκης Καλογριανίτης τόνισε “ Εγώ και ο συνεργάτης μου Στέφανος Μπελάγιας αισθανόμαστε υπερήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά που καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς χωρίς οικονομικό όφελος και με μόνο κίνητρο την αγάπη για το μπάσκετ κατάφεραν μέσα σε δυο χρόνια να πανηγυρίσουν δυο ανόδους. Το μυστικό της επιτυχίας τα χρόνια αυτά εκτός από τη σκληρή προπόνηση ήταν οι άριστες σχέσεις και το παρεΐστικο κλίμα μεταξύ των παικτών τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου”.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-17, 39-23, 60-36, 73-56
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Μπελάγιας – Καλογριανίτης): Μίσσας 1, Σιώκης 5, Μέλλος 11, Βλάχος 5(1τρ.), Κωτούλας 14, Μανόπουλος 20(1τρ), Μουϊάνος 7(1τρ.), Κωστής, Εκίζογλου 4,  Καφρίτσας , Παφλιάς 4, Κουκόσιας 2.