Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

        Το πρώτο φιλικό αγώνα θα δώσει, σήμερα Τρίτη, ο Ολυμπιακός Καρδίτσας στα πλαίσια της προετοιμασίας του, με αντίπαλο τους Τιτάνες Παλαμά. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30  και θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαμά. Ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ, για τους παίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού, προκειμένου να δούνε σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα.
       Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Καρδίτσας θα δώσει ακόμα ενα φιλικό αγώνα. Αυτή τη φορά αντίπαλος του θα είναι ο Γ.Σ. Σοφάδων και ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00.
       Το προπονητικό δίδυμο Μπελάγιας-Καλογριανίτης έχει προγραμματίσει πολλούς φιλικούς αγώνες ώστε να "δέσει" η ομάδα και να είναι έτοιμη μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι.
       Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπαίνει και ο Γιώργος Μουϊάνος που φαίνεται να ξεπερνάει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ ο τραυματισμός του Γρηγόρη Κωτούλα φαίνεται να μην είναι κάτι σοβαρό  όμως είναι αρκετός για να τον αφήσει εκτός απο τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.