Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ολυμπιακός Καρδ. - Τιτάνες Πάλαμα 58 - 67

            Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας απέναντι στην έμπειρη ομάδα των Τιτάνων Παλαμά. Ενώ τα προγνωστικά μιλούσαν για μια εύκολη επικράτηση του Παλαμά στο γήπεδο έγινε το αντίθετο. Το παιχνίδι ήτανε ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι πάντα σε απόσταση αναπνοής.
            Με απουσίες κατέβηκαν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και οι Τιτάνες. Για τον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκαν οι Βλάχος και Μέλλος ενώ για τον Παλαμά οι Χαντζιάρας και Μαντόπουλος,. ενώ στην  πρώτη φάση του παιχνιδιού αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο playmaker Βαϊδάκης.
           Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού οι δυο ομάδες ήταν άστοχες και νευρικές με τους Μανόπουλο για τον Ολυμπιακό και τον Φούντα για τους Τιτάνες να τραβάνε μπροστά στο σκοράρισμα. Στο β΄ δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ήτανε πάλι κοντά στο σκορ όμως κάποια εύκολα λάθη των παικτών του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Παλαμά φτάνοντας την διαφορά στη μέγιστη τιμή των 9 πόντων(28-37).
           Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεση του και με θετική εμφάνιση του νεαρού Καφρίτσα έφερε την διαφορά στους 4 πόντους. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήτανε αρκετά αμφίρροπο με τους Τιτάνες να έχουν πάντα το προβάδισμα χωρίς όμως να μπορούν να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας. Σε εκείνο το σημείο μίλησε η εμπειρία του Αγγέλη που με 6 δικούς του πόντους κατάφερε να γύρει την πλάστιγγα προς τη μεριά του Παλαμά και να του χαρίσει τη νίκη.    
          Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι εκτός έδρας με την Ανάληψη Βόλου.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-14, 28-37, 44-48, 58-67
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ. (Μπελάγιας): Σιώκης 2, Καφρίτσας 4, Καλογριανίτης 13(1), Κωτούλας 6,  Πισμίσης 4, Γεωργόπουλος 2,  Μανόπουλος 17(3),  Εκίζογλου, Τοζάρος 4, Μουϊάνος 4, Πετρόπουλος 2, Κωστής.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ(Αρχοντούλης): Μπιζιώτης 7(1), Βαϊδάκης 2, Κοβάτσεφ 3, Παπαδημητρίου 6, Ροδόπουλος 2, Φούντας 15, Αγγέλης 8, Δεσπούλης 8, Παπαγιάννης 4, Κωστόπουλος, Γκαντιάς 12.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής 
Ίκαροι  Τρ.        –    Εθνικός Λ.           79-67
Γ.Σ. Βόλου         –    Αλμυρός              80-72
Αστέρας Λ.        –    Α.Σ. Καρδίτσας   89-59
Ολυμπιακός Κ.  –    Τιτάνες Π.            58-67
Γ.Σ. Νίκαιας       –    Ανάληψη Β.         85-66
Κεραυνός Λ.      –    Ε.Α.Λάρισας        58-67