Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ε.Α. Λάρισας - Ολυμπιακός Κ. 71 - 54

             Δεν τα κατάφερε το Σάββατο το απόγευμα ο Ολυμπιακός Καρδίτσας να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην ομάδα της Ε.Α.Λάρισας συνεχίζοντας έτσι το νικηφόρο σερί και δίκαια ηττήθηκε  με σκορ 71-54.
           Στη δεύτερη συνεχή έξοδο στη Λάρισα ο Ολυμπιακός προσπάθησε για το νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά οι τραυματισμοί και οι απουσίες παικτών κάνανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο του. Συγκεκριμένα ο Βασίλης Βλάχος αγωνίστηκε ελάχιστα λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει ενώ και ο Κώστας Μέλλος που τραυματίστηκε στο α΄ δεκάλεπτο σε μια σύγκρουση με παίκτη της Ε.Α.Λ. αποχώρησε από το παιχνίδι.
          Οι παίκτες του Ολυμπιακού παρά τα προβλήματα προσπάθησαν να είναι κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως η αστοχία στις ελεύθερες βολές και τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ που μεταφράστηκαν σε διπλές επιθέσεις για την ομάδα της Λάρισας του στέρησαν το δικαίωμα για τη νίκη.
           Οι προπονητές του Ολυμπιακού έμειναν ευχαριστημένοι κυρίως από τη διάθεση και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες τους σε ένα παιχνίδι που δεν εξελίχτηκε με τις καλύτερες γι’ αυτούς προοπτικές. Ο Ολυμπιακός γνώριζε τη δυσκολία του συγκεκριμένου παιχνιδιού καθώς απέναντι του ήταν μια ομάδα που ήθελε εξίσου τη νίκη και ειδικά μέσα στην έδρα της προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
           Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι ένα τοπικό ντέρμπι καθώς αντίπαλος του θα είναι η πολύ καλή ομάδα του Παλαμά
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-15, 37-25, 55-43, 71-54
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Μέλλος, Σιώκης 5, Βλάχος Β. 4, Κωτούλας 9(2),  Πισμίσης 4, Γεωργόπουλος 6, Μανόπουλος 13(1),  Εκίζογλου 8, Τοζάρος 4, Παφλιάς, Πετρόπουλος 1, Φωτίου.
Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ(Μάμμος): Αγγελίδης, Χατζητούρνος 12(1), Κουκούλης 6, Παπαδόπουλος, Γκόβαρης 33(2), Σκύφτας 4, Γρίβας 12(2), Παλάσκας, Τριανταφυλλίδης, Γέμιτσας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
Α.Σ. Καρδίτσας      –    Κεραυνός Λ        80-70
Γ.Σ.Αλμυρού          –    Αστέρας Λ.        49-62
Εθνικός Λ.             –    Γ.Σ. Βόλου         74-76
Ανάληψη               –    Ίκαροι Τρ.           70-74
Τιτάνες Π.              –    Γ.Σ. Νίκαιας        77-60
Ε.Α.Λάρισας         –    Ολυμπιακός Κ.    71-54