Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

"Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ. 89-65"

              Με ελλείψεις αγωνίστηκε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ολυμπιακός Καρδίτσας απέναντι στην ομάδα του Αλμυρού καθώς δεν είχε στη διάθεση του δυο βασικούς παίκτες τον Πισμίση και τον Βλάχο και γνώρισε την ήττα με σκορ 89-65.
             Πολύ πιο δύσκολα ήρθε η νίκη για την ομάδα του Αλμυρού από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα καθώς οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκανε δυνατά στο παιχνίδι και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Μανόπουλο προηγήθηκαν στο α΄ δεκάλεπτο με 4 πόντους (21-25). Το β΄ δεκάλεπτο κύλησε στο ίδιο μοτίβο με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και τον Γ.Σ. Αλυμυρού να παίρνει το προβάδισμα με τη λήξη του ημιχρόνου με ένα καλάθι (35-33) δείχνοντας  πως το παιχνίδι εξελισσόταν σε ένα ντέρμπι.
            Στην επανάληψη οι δυο ομάδες εξακολουθούσαν να είναι κοντά στο σκορ με τον Αλμυρό να έχει σε πολύ καλή μέρα τον Μητρουλά που με δικές του ενέργειες έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του κλείνοντας την  γ΄ περιόδο προηγούμενη με 8 πόντους (52-60)
            Η τέταρτη και τελευταία περίοδος ήταν καταστροφική για την ομάδα του Ολυμπιακού που πλήρωσε τις απουσίες παικτών της καθώς δεν αντέδρασε σωστά στην πίεση των αντιπάλων και κάνοντας πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση είδε την διαφορά να μεγαλώνει και να χαλάει την καλή εικόνα που είχε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.
            Κακή η διαιτησία των κκ. Ζαχαρή και Κοντογιάννη.
            Επόμενο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό είναι το τοπικό ντέρμπι με τον Α.Σ. Καρδίτσας, παιχνίδι με το οποίο κλείνει και ο α΄ γύρος του πρωταθλήματος 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-25, 35-33, 60-52, 89-65
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ. (Μπελάγιας): Μέλλος, Σιώκης 8, Καφρίτσας 2, Καλογριανίτης 9, Κωτούλας 6,  Γεωργόπουλος 10,  Μανόπουλος 19(2),  Εκίζογλου 2, Τοζάρος 5, Πετρόπουλος 4.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ(Φλεβάρης): Σπύρας, Καραπτσιάς 1, Αλεξίου 11, Κουρκούμπας 9, Γκατζής, Λωρίτης, Παλάντζας 6, Μαρδέλης 4, Μητρουλάς 30(3), Κωνσταντόπουλος 4, θέος 24.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής
 Γ.Σ. Βόλου            –    Κεραυνός                       77-40
Αστέρας Λ.            –    Ίκαροι                            79-54
Α.Σ.Καρδίτσας       –     Γ.Σ.Νίκαιας                    80-87
Αλμυρός                –    Ολυμπιακός Κ.                89-65
Εθνικός Λ              –    Ε.Α. Λάρισας                  62-53
Ανάληψη               –    Τιτάνες Π.                        71-70