Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

" Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ. 76-34"

        Με πολλές απουσίες κατέβηκε ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Βόλου που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Παλαμά, γνωρίζοντας ότι θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.
        Ενώ στο παιχνίδι του α΄ γύρου ο Ολυμπιακός πάλεψε το παιχνίδι στα ίσια γνωρίζοντας την ήττα στα τελευταία λεπτά, στο παιχνίδι του Σαββάτου πραγματοποίησε την χειρότερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα και δεν μπόρεσε σε καμία φάση του παιχνιδιού να προβληματίσει τον αντίπαλο του.
       Οι απουσίες των Μανόπουλου, Καλογριανίτη, Τοζάρου και Βλάχου φάνηκαν έντονα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Γ.Σ. Βόλου να μπαίνει δυνατά στον αγώνα και να προηγείται στο α΄ δεκάλεπτο με 22-05. Τα πολλά λάθη και τα άσχημα ποσοστά σε βολές και δίποντα δεν αφήσανε κανένα περιθώριο στον Ολυμπιακό να αντιδράσει και δίκαια ηττήθηκε με το τελικό σκορ 76-34.
        Σε δηλώσεις του ο Στέφανος Μπελάγιας τόνισε “ Πραγματοποιήσαμε μια άσχημη εμφάνιση απέναντι στο Γ.Σ. Βόλου αλλά τώρα είναι που πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα ως ομάδα, να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, να βελτιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη σε ένα πιο βατό πρόγραμμα που έρχεται με Ικάρους, Νίκαια, Κεραυνό και ΕΑΛ”.
       Επόμενος αγώνας για τον Ολυμπιακό είναι με τους Ίκαρους Τρικάλων στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-05, 36-18, 58-25, 76-34
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Μέλλος 2, Σιώκης, Παφλιάς, Κωτούλας, Πισμίσης 14, Γεωργόπουλος 7, Καφρίτσας 3, Μουϊάνος 2, Πετρόπουλος 2, Εκίζογλου 4.
Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ(Κοσμάτος): Αγκρής 4, Παλάσκας 6, Μαλισιόβας 8, Μακρυνάκης 11(3), Παυλόπουλος 16(1), Καζεπίδης 5(1), Κυρλίδης 4, Πολύζος 5, Σκαμάγκας 4, Ζουρής , Κόκκας 13.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:
Αλμυρός                  -     Ανάληψη                  89 - 78
Α.Σ. Καρδίτσας       -     Τιτάνες Π.                83 - 97
Αστέρας Λ.             -     Ε.Α. Λάρισας           80 - 55
Γ.Σ. Βόλου              -    Ολυμπιακός Κ.         76 - 34
Ίκαροι Τρ.               -    Γ.Σ. Νίκαιας             93 - 59
Εθνικός Λ.              -    Κεραυνός Λ.            61 - 50