Σάββατο 23 Απριλίου 2011

"Σε τουρνουά στη Λάρισα τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Καρδίτσας"

        Σε ένα ακόμα τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα της Α.Ε.Λ. 1964 πήρε μέρος ο Ολυμπιακός Καρδίτσας με τη συμμετοχή δυο ομάδων, προκειμένου να αγωνιστούν όλοι οι μικροί του αθλητές.
          Στο τουρνουά  πήραν μέρος  η ομάδα της Α.Ε.Λ. 1964, του Σπάρτακου Λάρισας, του Κεραυνού Λάρισας και του Ολυμπιακού Καρδίτσας. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ και πήραν μέρος αθλητές που είναι γεννημένοι το 2000-01. 

       Την Μ. Δευτέρα 18/4 η ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετώπισε την ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας, ενώ την Μ. Τετάρτη 20/4 αντιμετώπισε την ομάδα του Κεραυνού Λάρισας.
      Οι μικροί αθλητές του Ολυμπιακού άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις αποδεικνύοντας την καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές του Συλλόγου.
     Ο προπονητής Βαγγέλης Τζέλλας δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των νεαρών αθλητών και υποσχέθηκε η ομάδα να πάρει μέρος και σε άλλα τουρνουά προκειμένου οι μικροί αθλητές του Ολυμπιακού να βιώνουν τη χαρά του αγώνα και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες και εικόνες από τέτοιου είδους διοργανώσεις.