Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

"Φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού Καρδ. με τον Γ.Σ. Φαρσάλων"

      Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας στο φιλικό αγώνα με την ομάδα του Γ.Σ. Φαρσάλων στα Φάρσαλα όπου και επικράτησε με σκορ 61-78.
     Δυνατά ξεκίνησαν στο παιχνίδι και οι δυο ομάδες με την ομάδα των Φαρσάλων να προηγείται με βραχεία κεφαλή στο πρώτο δεκάλεπτο με 19-18.
      Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ολυμπιακού αύξησαν κατακόρυφα την απόδοση τους και με μπροστάρη τον Μανόπουλο κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με 14 πόντους (29-43).
       Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Ολυμπιακού εξακολουθούσε να διατηρεί το προβάδισμα στο σκορ δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους προπονητές του να δώσουν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.
        Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο νεαρός Καφρίτσας σε οργανωτικό και εκτελεστικό ρόλο δείχνοντας ότι φέτος θα μπορέσει να βοηθήσει αρκετά την ομάδα του.
       Το Δ.Σ.του Ολυμπιακού Καρδίτσας θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες του Γ.Σ. Φαρσάλων για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση του φιλικού αγώνα και τους εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-18, 29-43, 51-62, 61-78
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Μέλλος 4, Σιώκης 4, Κωτούλας 12(2), Ξέρας 7, Μανόπουλος 19(3), Μουϊάνος 10(2), Καφρίτσας 8,  Χατζηγούλας 8, Ευαγγέλου 2, Εκίζογλου 4 Φαλιάγκας Αλ.