Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

"Φιλικός αγώνας Ολυμπιακού Καρ. με την Α.Ε.Λ. "

         Το τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δίνει αύριο Σάββατο ο Ολυμπιακός Καρδίτσας με αντίπαλο την ομάδα της  Α.Ε.Λ. στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας στις 16:00.
      Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δηλώνουν έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα των Μάγων Τρικάλων.
    Ενώ είμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ, η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε και επίσημα τα σωματεία για την αλλαγή του άρθρου της προκήρυξης που αναφέρεται στη άνοδο και τον υποβιβασμό των σωματείων.
      Συγκεκριμένα απο την Α2 θα ανέλθουν στην Α1 Κατηγορία οι τέσσερις (4) πρώτοι εκάστου ομίλου και ο νικητής του αγώνα κατάταξης μεταξύ των δυο ομάδων που θα καταλάβουν την 5η θέση στους δυο (2) ομίλους .
       Ενώ από την Α2 σε κάθε περίπτωση θα υποβιβαστούν δυο (2) σωματεία ήτοι ο τελευταίος εκάστου ομίλου.
       Με αυτό τον τρόπο αλλάζει ο μπασκετικός χάρτης καθώς από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2012-13 θα δημιουργηθούν δυο όμιλοι στην Α1 Κατηγορία, θα παραμείνουν οι δυο όμιλοι στην Α2 ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους ομίλους που θα δημιουργηθούν στην Β Κατηγορία.