Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

"Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας με αντίπαλο τον Αίολο Αμπελώνα"

      Την  ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας μέσα στην έδρα του απο την ομάδα του Αίολου Αμπελώνα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑΘ. Η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και δίκαια ηττήθηκε απο την ομάδα του Αμπελώνα με σκορ 60-70.
     Στην αρχή του παιχνιδιού οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με την ομάδα του Αιόλου να προηγείται  με ένα πόντο (14-15).
     Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τους γηπεδούχους που ήταν τραγικά άστοχοι στα δίποντα και ειδικά στα τρίποντα (1 στα 20 συνολικά). Οι φιλεξονούμενοι εκμεταλεύτηκαν την επιθετική δυστοκία των παικτών του Ολυμπιακού και κατάφεραν με τη λήξη του ημιχρόνου να χτίσουν μια διαφορά 13 πόντων (20-33).
      Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Ολυμπιακού αύξησαν την πίεση τους στους αντιπάλους και κατάφερα 3΄30΄΄ πριν τη λήξη να μειώσουν τη διαφορά στους 4 πόντους. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Αμπελώνα έδειξε ψυχραιμία και με σωστές επιλογές διατήρησε μια διαφορά ασφαλείας καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού εξακολουθούσανε να χάνουνε εύκολα καλάθια μη μπορώντας να βελτιώσουν τα ποσοστά τους στην επίθεση.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-15, 20-33, 35-48, 60-70  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Μέλλος 9, Σιώκης 4, Κωτούλας 9, Καφρίτσας 4, Ξέρας 16, Μανόπουλος 7, Μουϊάνος,  Χατζηγούλας 10, Ευαγγέλου, Εκίζογλου 1, Φαλιάγκας Μιχ.