Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

"Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας απέναντι στο Μύτικα Λάρισας"

    Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας που πέρασε απο τη δύσκολη έδρα του Μύτικα  νικώντας τον με 70-78.
    Η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας που δεν ξεκίνησε καλά στο φετινό πρωτάθλημα δείχνει σιγά σιγά  πως βρίσκει το δρόμο της, ανεβάζοντας την απόδοση της και πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις.
    Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρανε πως θα είχανε δύσκολο έργο απέναντι στη ομάδα του Μύτικα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όμως φάνηκαν αρκετά συγκεντρωμένοι και ακολούθησαν πιστά το πλάνο που είχε καταστρωθεί από το τεχνικό τιμ της ομάδας και έφτασαν δίκαια σε μια μεγάλη νίκη.
    Με την έναρξη της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκε με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου με 3 πόντους (16-19).
     Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν με σωστές επιλογές σε επίθεση και άμυνα να διατηρούν και να αυξάνουν τη διαφορά στους 5 πόντους (37-42).
     Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Ολυμπιακού εξακολουθούσε να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού και να έχει συνεχώς το προβάδισμα χωρίς όμως να μπορεί να πάρει μια διαφορά ασφαλείας.
     Στο τελευταίο και πιο κρίσιμο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι τους και πετυχαίνοντας σπουδαία καλάθια σε κρίσιμα σημεία δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τους φτάνοντας έτσι στο τελικό 70-78.
    Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με τους Ξέρα, Κωτούλα, Χατζηγούλα και Μανόπουλο να τραβάνε μπροστά στο επιθετικό κομμάτι, ενώ σημαντική ήταν και η συμμετοχή του Βασίλη Βλάχου που έδωσε πολλές λύσεις  στην ομάδα του παρότι αγωνιζόταν με πρόβλημα τραυματισμού.  Για την ομάδα του Μύτικα ξεχώρισαν οι Νασίκας, Τζάρας και Τουρναβίτης. 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-19, 37-42, 53-60, 70-78 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Σιώκης 5, Βλάχος 7(1), Μέλλος 1, Κωτούλας 11(1), Ξέρας 33(1), Μανόπουλος 11,  Χατζηγούλας 8(2),  Εκίζογλου 2, Καφρίτσας, Φαλιάγκας Α., Φαλιάγκας Μ., 
ΜΥΤΙΚΑΣ( Νταουντάκη): Τουρναβίτης 10(1), Τοπαλούδης, Γιαννίτσαρος 2, Κομνός, 5, Τζάρας 18(2), Σαμαράς 2, Οικονόμου 4, Σάββας, Νασίκας 25(2), Αρχοντής 4.