Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

"Φιλικοί αγώνες για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Καρδίτσας"


     Τον πρώτο τους φιλικό αγώνα έδωσαν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου οι μικρές μπασκεμπολίστριες του Ολυμπιακού Καρδίτσας με αντίπαλο την ομάδα του Γ.Σ. Σοφάδων στο κλειστό γυμναστήριο των Σοφάδων.
  Η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας αγωνίστηκε με δυο τμήματα αποτελούμενα από κοριτσάκια Δ΄ Δημοτικού μέχρι και  Γ΄ Γυμνασίου.
      Οι μικρές αθλήτριες του Ολυμπιακού άφησαν άριστες εντυπώσεις, παρά τον μικρό χρόνο ύπαρξης της ομάδας, δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.
     Προπονήτρια του γυναικείου τμήματος είναι η Νατάσα Κουτσώνη που προσπαθεί να μεταδώσει τις εμπειρίες που είχε ως παίκτρια αλλά και τις γνώσεις που απέκτησε ως απόφοιτος των Τ.Ε.Φ.Α.Α. στις μικρές αθλήτριες.
    Η οργανωμένη και συστηματική δουλειά στα τμήματα υποδομής δείχνει να αποδίδει καρπούς καθώς  οι νεαρές παίκτριες  του Ολυμπιακού Καρδίτσας αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς σε λίγο διάστημα θα πάρουν μέρος και στους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος Κορασίδων, Παγκορασίδων και μίνι που διοργανώνει η ΕΣΚΑΘ.
       Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα των Σοφάδων για την άψογη φιλοξενία.
        Όσα  κορίτσια θέλουν να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Κουτσώνη Νατάσα στο τηλέφωνο 6936677987.