Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

"Συνεχίζει τη νικηφόρα του πορεία ο Ολυμπιακός Καρδίτσας"

     Ασταμάτητη φαντάζει η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας που συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις διευρύνοντας  το εντυπωσιακό σερί νικών, φτάνοντας τις 11, οδηγώντας έτσι την κούρσα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ.
       Οι παίκτες του Ολυμπιακού παίζοντας καλό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κέρδισαν εύκολα την ομάδα του Μύτικα Λάρισας με σκορ 82-62.
       Η ομάδα του Ολυμπιακού από την αρχή του παιχνιδιού ξεκίνησε δυνατά και παίζοντας καλή άμυνα μπόρεσε να χτίσει από το πρώτο δεκάλεπτο μια διψήφια διαφορά πόντων (24-11).
    Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν τη διαφορά δοκιμάζοντας διάφορες μορφές άμυνας, όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού με ωριμότητα στο παιχνίδι τους έβρισκαν πάντα το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι.
       Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους και βγάζοντας αρκετούς αιφνιδιασμούς κατάφεραν να πετύχουν 38 πόντους αυξάνοντας έτσι τη διαφορά που χώριζε τις δυο ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι αντίπαλες ήταν οι δυο ομάδες με την μεγαλύτερη παραγωγικότητα στην  επίθεση του πρωταθλήματος.
      Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν να είναι συγκεντρωμένοι και να βγάζουν ενέργεια στο παιχνίδι τους φτάνοντας τη διαφορά στους 28 πόντους. Οι προπονητές του Ολυμπιακού είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που απέδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μπορούν να  βοηθήσουν την ομάδα τους.
       Αξίζει να σημειωθεί η μαχητικότητα των παικτών του Μύτικα που παρ' ότι  λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού έχαναν με μεγάλη διαφορά δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους, δείχνοντας ότι διαθέτουν ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παλέψει μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια προκειμένου να κατακτήσει ένα από τα πολυπόθητα εισιτήρια ανόδου στην Α1 Κατηγορία.
      Στα θετικά για την ομάδα του Ολυμπιακού η επιστροφή του Βασίλη Βλάχου στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τέσσερις αγωνιστικές.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-11, 37-24, 62-45, 82-62
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Σιώκης 4, Βλάχος 9, Μέλλος 14(1), Μπανιός 4, Χατζηγούλας 7, Κωτούλας 5, Καφρίτσας, Μίσσας 10(2), Μανόπουλος 16(3),  , Εκίζογλου 3, Κωσταρέλλος 10, Φαλιάγκας Μ.
ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νταουντάκη): Τουρναβίτης 7(1), Τοπαλούδης 11(1), Αρχοντής 4, Κομνος 11, Τζάρας 4, Σαμαράς, Άτσας 23(1), Νασίκας Γ.  2,  Ηλίας.