Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

"Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας "

      Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας και ηττήθηκε 71-50 από την ομάδα της Ελασσόνας και αποκλείστηκε έτσι από τη συνέχεια του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.
      Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζανε πολύ καλά πως θα είχανε δύσκολο έργο μέσα στην έδρα μιας ομάδας που πέρυσι πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και σε συνδυασμό με τις απουσίες βασικών παικτών η υπόθεση νίκη φάνταζε ακόμα πιο δύσκολη.
      Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησε δυνατά και παίζοντας καλή άμυνα βρέθηκε να χάνει στο α΄ δεκάλεπτο με ένα πόντο (14-13).
      Μέχρι τα μέσα του β΄ δεκαλέπτου η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν ανταγωνιστική όμως στη συνέχεια η κούραση και οι περιορισμένες επιλογές στον πάγκο κάνανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο παικτών και προπονητών.
      Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της Ελασσόνας αύξησε τη διαφορά στους 17 πόντους, οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν για μια ακόμα μια φορά και συμμάζεψαν τη διαφορά στους 9 πόντους αλλά μέχρι εκεί.
      Η γηπεδούχος ομάδα σαφώς πιο έτοιμη και με πιο πολλές επιλογές στον πάγκο αύξησε τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους και έφτασε δίκαια στη νίκη.
         Παρά την ήττα, οι προπονητές του Ολυμπιακού δηλώνουν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων των παικτών και στο χρόνο που απομένει θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη  έτσι ώστε η ομάδα να είναι αγωνιστικά έτοιμη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.  
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-13, 34-22, 51-31, 71-50
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας):  Μίσσας 3(1), Σιώκης 3(1), Μέλλος 4, Παλιούρας 2, Παπαδημητρίου 5, Μανόπουλος 19, Τσιγγενόπουλος 11, Πέτρου 4, Εκίζογλου, Φαλιάγκας Α. 
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ποντίκας): Πάσχος, Δότας 8, Λιάππης 5, Κυρίτσης 6, Κορομηλάς 3, Σολωμός, Μπλιάτζας 6(2), Μπούσιας 3, Πισπιρίκος 4(1), Τηλεμής 23, Φλώρος 2, Κουλιούμπας11(1)