Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

"Με τοπικό ντέρμπι κάνει παρθενική εμφάνιση η Γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας"



Οι γυναίκες του Ολυμπιακού Καρδίτσας κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ αντιμετωπίζοντας την Κυριακή στις 15:30 τον συντοπίτη Απόλλωνα.            
    Λόγω της απεργίας των δημοτικών υπαλλήλων του Βόλου που κράτησε κλειστά τα Δημοτικά Γυμναστήρια, η προηγούμενη πρώτη αγωνιστική για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο την Ανάληψη Βόλου αναβλήθηκε.
      Στο τιμόνι της Γυναικείας ομάδας βρίσκεται η Νατάσα Κουτσώνη που μόνο εύκολο έργο δεν έχει καθώς πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να δέσει τις παλιές με τις νέες παίκτριες και να  δώσει ταυτότητα σε μια νέα ομάδα.
      Παρ’ όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν ώστε να μπορέσουν όλες οι παίχτριες να βρεθούν μεταξύ τους στις προπονήσεις, καθώς η Δήμητρα Κρικέλη είναι φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ των Τρικάλων, η Δάφνη Τζέλλα που αποχτήθηκε φέτος από τους Τιτάνες Παλαμά κατοικεί στον Παλαμά αλλά και οι μικρότερες αθλήτριες του συλλόγου είναι μαθήτριες με αρκετές υποχρεώσεις η διάθεση και η όρεξη για δουλειά δεν λείπει κάτι που ευχαριστεί ιδιαίτερα την προπονήτρια της ομάδας.
     Τόσο η coach Κουτσώνη  όσο και οι παίκτριες του Ολυμπιακού Καρδίτσας δηλώνουν έτοιμες για το νέο αυτό στοίχημα και υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό δικαιώνοντας όλους όσους είναι δίπλα τους σ’ αυτή τη νέα αρχή.