Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

"Άνετη νίκη και με τον B.C. Βόλος "

    Μια ακόμη καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με άνετη νίκη επί του B.C. Βόλος πέτυχε η Γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας με σκορ 101-37.
    Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ξεκίνησαν δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και πιέζοντας πολύ στην άμυνα κατάφεραν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και να βάλουν πολλά εύκολα καλάθια, κλείνοντας έτσι το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 31-06.
     Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο β΄ δεκάλεπτο καθώς οι παίκτριες του Ολυμπιακού ήταν ασταμάτητες, αυξάνοντας διαρκώς τη διαφορά του παιχνιδιού. Με ηγέτιδα σε ένα ακόμα παιχνίδι την έμπειρη Μαρία Σπυροπούλου αλλά και  θετικές τις νεαρές παίκτριες ο Ολυμπιακός πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών Θεσσαλίας.
     Η ομάδα του Ολυμπιακού δείχνει πως βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι  και με τις εμφανίσεις του αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. 
      Μετά την άνετη νίκη επί του B.C. Βόλος έρχεται ένα πραγματικό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την έμπειρη ομάδα της Πράσινης Γωνιάς που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-06, 60-16, 83-24, 101-37
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Κουτσώνη): Τζέλλα 9, Καρακώστα Α. 3, Κρικέλη 2, Σπυροπούλου 37(2), Βλάχου 6, Σύρρου 4, Τσιαχτάνη 6, Κουτσώνη 32, Παγουρτζή, Σδρόλια, Καρακώστα Π. 2
B.C. ΒΟΛΟΥ (Καρακατζούνης): Πλατανιώτη, Καραμπούτη 6, Χούτα 2, Γούναρη 6, Πρέντζα 2, Βαγιοπούλου, Κοντομήτρου 2, Ντελή, Κύρου 4, Φυτιλή, Βογιατζάκη 4, Διαμαντοπούλου10.