Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

"Συνέχεια στις νίκες για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας "

     Συνεχίζει το σερί επιτυχιών ο Ολυμπιακός Καρδίτσας αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα του Κεραυνού Λάρισας με σκορ 67-55, πετυχαίνοντας το 4/4 στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. 
     Η ομάδα του Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα με τους παίκτες του να είναι αρκετά νωθροί και άστοχοι με αποτέλεσμα η ομάδα του Κεραυνού να καταφέρει να πάρει από νωρίς το προβάδισμα και να κλείσει το δεκάλεπτο με 6-14. 
      Το σκηνικό δεν άλλαξε με τη έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι τους, ενώ οι παίκτες της Λαρισινής ομάδας σαφώς πιο εύστοχοι και αποτελεσματικοί κατάφεραν να μεγαλώνουν κι άλλο την διαφορά που έφτασε τους 13 πόντους.
       Κάπου εκεί όμως ήρθε και η αντίδραση των γηπεδούχων που παίζοντας πιο δυνατά στη άμυνα, έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς το καλάθι και με μπροστάρηδες επιθετικά τους Μπανιό, Κωτούλα και Μανόπουλο μείωσαν τη διαφορά στους  4 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου.
     Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνανε γρήγορα ένα 4-0 και φέρανε το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους και με σαφώς καλύτερες επιλογές πήραν προβάδισμα 8 πόντων με τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου.
    Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι ερυθρόλευκοι έλεγχαν πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού φτάνοντας τελικά άνετα στη νίκη με το τελικό 67-55.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 06-14, 28-32, 52-44, 67-55  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Μίσσας, Σιώκης 4,  Χατζηγούλας 1, Κωτούλας 17(1), Μπανιός 24(1), Φαλιάγκας 2, Κόγιας,  Μανόπουλος 13(1), Παπαδημητρίου 2, Τσιγγενόπουλος,  Εκίζογλου 4, Θεολόγης. 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Kurtovic): Μίχας 4, Νταλαγιάννης 13(1), Μουράτης 15(5), Καρατάσιος 8, Πολύζος 7, Χαρίσης 1, Θεοδωσίου 5, Βησσαρίου 2.