Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

"Συνέχεια στις νίκες για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας "

       Ιδανικά ξεκίνησε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Ολυμπιακός Καρδίτσας καθώς πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη ,αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Φοίβο Γιάννουλης, και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 
    Η ομάδα του Ολυμπιακού πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση έφτασε εύκολα στη νίκη με σκορ 74-55.
    Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν με φόρα στο γήπεδο κάνοντας γρήγορα ένα 12-2 δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις τους. Η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν καλά διαβασμένη κλείνοντας σωστά τους παίκτες του Φοίβου και έχοντας σε καταπληκτική επιθετικά ημέρα τον Τσιγγενόπουλο έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με 11 πόντους διαφορά (21-10).
    Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους αυξάνοντας τη διαφορά που έφτασε τους 16 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου.
     Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι παίκτες του Φοίβου προσπάθησαν να αντιδράσουν και με πέντε συνεχόμενους πόντους μείωσαν προσωρινά τη διαφορά όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση εκτοξεύοντας τη διαφορά στους 21 πόντους.
      Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό καθώς η τοπική ομάδα έλεγχε πλήρως το παιχνίδι και χωρίς να προβληματιστεί έφτασε άνετα στο τελικό 74-55.
    Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Ολυμπιακού εντός έδρας με τον Κεραυνό Λάρισας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-10, 39-23, 55-36, 74-55
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Σιώκης 2, Μέλλος 8,  Χατζηγούλας 4, Κωτούλας 8, Μπανιός 13, Φαλιάγκας, Κόγιας,  Μανόπουλος 15(2), Παπαδημητρίου 5(1), Τσιγγενόπουλος 19(1), Εκίζογλου Π., Θεολόγης  
ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Κουτρούλης): Μάλκας 9, Κατσάβελης 2, Τζίγκας 4, Τριανταφυλλίδης 9(1), Μέκρας, Κουτρούλης 10(2), Χάμος 5, Μπάνιας 4, Προβίδας 12.