Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

"Ήττα για την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας απο την Καλαμπάκα "

      Κακή εμφάνιση και ήττα για την ομάδα του Ολυμπιακού απέναντι στην ομάδα της Καλαμπάκας στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας με σκορ 52-75.
     Τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο με συνέπεια να μην μπορέσει σε καμία φάση του παιχνιδιού να διεκδικήσει τη νίκη.
      Η εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί σίγουρα μια κακή παρένθεση καθώς  οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αποδείξει ότι παλεύουν όλα τα παιχνίδια και σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα.
     Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες της Καλαμπάκας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχοντας πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα και τρίποντα κατάφεραν να προηγηθούν με 22 πόντους (8-30). Οι παίκτες του Ολυμπιακού αντέδρασαν και μείωσαν τη διαφορά στους 15 πόντους, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν τις λύσεις για να ελέγχουν το ρυθμό και τη διαφορά του παιχνιδιού.
     Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού με την ομάδα της Καλαμπάκας να έχει πάντα το προβάδισμα και να φτάνει δίκαια  στη νίκη.
    Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας είναι η ομάδα της Ε.Α.Λ. στη Λάρισα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 08-30, 22-43, 33-58, 52-75 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Μίσσας 5(1), Σιώκης, Μέλλος 5, Χατζηγούλας 2, Μπανιός 6, Φαλιάγκας, Κόγιας,  Μανόπουλος 22(3), Παπαδημητρίου 2, Τσιγγενόπουλος 6,  Εκίζογλου 4.
Α.Ο. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (Σδράκας): Ντούρβας 21(4),  Ροδόπουλος 5, Ούτος 6, Αθανασούλας 4, Θανασάρας 8, Πρεβέντης 12, Καρκαλάκης, Θρασυβουλίδης 1, Κατσανός 6, Βλησσάρης, Δουτσίνης 8, Θεοφανήκης 4.