Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

"Με το δεξί στο κύπελλο ο Ολυμπιακός Καρδίτσας"

   
    Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το θεσμό του κυπέλλου η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας που επιβλήθηκε του Άρη Τρικάλων στα Τρίκαλα με σκορ 49-62.
   Από την αρχή του παιχνιδιού η Καρδιτσιώτικη ομάδα είχε ένα μικρό προβάδισμα χωρίς όμως να καταφέρει να ξεφύγει στο σκορ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού "φορτωμένοι" από την προετοιμασία δεν είχαν καλά ποσοστά ευστοχίας με αποτέλεσμα το σκορ στο ημίχρονο να βρίσκει τους κόκκινους με ένα πόντο μπροστά (22-23).
    Χρειάστηκε να περάσουν δυο δεκάλεπτα για να μπορέσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού να βρούν τα πατήματα τους μέσα στο γήπεδο και με ένα σερί 8-20 να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας.
   Στο τελευταίο δεκάλεπτο η γηπεδούχος ομάδα με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά, αλλά οι παίκτες Ολυμπιακού είχαν την εμπειρία και με σωστές επιλογές στην επίθεση έφτασαν δίκαια στο τελικό 49-62.
     Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί παίκτες Παπανδρέας, Εκίζογλου Π. και Θεολόγης καθώς οι προπονητές τους περιμένουν πολλά από αυτούς στη συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς.
    Με αυτή του τη νίκη ο Ολυμπιακός Καρδίτσας έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του κυπέλλου που θα συναντήσει το νικητή από το ζευγάρι Γ.Σ Σοφάδων - Δαναοί Τρικάλων. 
      Ο επαναληπτικός αγώνας με τον Άρη Τρικάλων θα γίνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο της Καρδίτσας. 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 06-10,22-23,30-43, 49-62 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Θεολόγης 1, Σιώκης 7, Μπανιός 17(2), Χατζηγούλας 4, Κωτούλας 10(1),  Κόγιας 6, Τσιτσιρίγκας, Εκίζογλου Π., Πάνος, Παπανδρέας 3, Αγγέλης 14. 
ΑΡΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Γκότας): Γκαβολέτσιος, Μπαλκίζας 3, Παπαναστασίου 5(1), Λίπας 3(1), Δημητρόπουλος 15, Διβάνης 6, Μπαλωμένος Α., Κοματσιούλης, Μπαλωμένος Χ. 7(1), Καφούρος 2, Μπαϊρακτάρης, Κωτούλας 8.