Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

"Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Ολυμπιακός Καρδίτσας "

     Στην επόμενη φάση του κυπέλλου πέρασε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας που καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα Δαναοί Τρικάλων.
     Η ομάδα του Ολυμπιακού έχοντας κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι την ομάδα του Άρη Τρικάλων με 13 πόντους δεν ήθελε να δώσει δικαιώματα και έχοντας σε καλή μέρα επιθετικά τον Αγγέλη προηγήθηκε νωρίς με διψήφιο αριθμό πόντων (21-10).
   Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στο δεύτερο δεκάλεπτο μεγαλώνοντας τη διαφορά που έφτασε τους 14 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου.
     Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι παίκτες της Τρικαλινής ομάδας προσπάθησαν με πίεση σε όλο το γήπεδο να μειώσουν τη διαφορά, όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού έβρισκαν τον τρόπο να φτάσουν στο αντίπαλο καλάθι και να συντηρούν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων (51-38).
     Στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου και ενώ η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας είχε σιγουρέψει το θέμα πρόκρισης έριξε στο παρκέ την παιδική του ομάδα δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να ροκανίσει τη διαφορά και τελικά να πάρει τη νίκη.
    Παίκτες και προπονητές προετοιμάζονται τώρα για το επόμενο παιχνίδι που θα γίνει πρώτα στα Τρίκαλα με τους Δαναούς, μια ομάδα που μπορεί να αγωνίζεται στην παρακάτω κατηγορία όμως έχει αρκετούς παίκτες που αγωνίζονταν παλιότερα σε εθνικές κατηγορίες.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-10, 38-22, 51-38, 67-69 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Θεολόγης 3, Σιώκης 4, Σούφλας, Χατζηγούλας 9, Κωτούλας 6,  Κόγιας 2, Τσιτσιρίγκας 1, Εκίζογλου Π., Πάνος 2, Μανόπουλος 10(2), Παπανδρέας 2, Αγγέλης 28(1). 
ΑΡΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Γκότας): Γκαβολέτσιος, Μπαλκίζας 6(2), Λίπας 3, Δημητρόπουλος 17, Διβάνης 2, Μπαλωμένος Α., Μπαλωμένος Χ. 13(3), Σπηλιόπουλος 6, Σαμαράς6, Καφούρος 5, Μπαϊρακτάρης, Κωτούλας 11.