Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

"Ήττα με διαιτητικά παράπονα "

   Καλά ξεκίνησε η ομάδα του Ολυμπιακού το παιχνίδι με τα Φάρσαλα και ακολουθώντας το πλάνο των προπονητών βρέθηκε να είναι ένα πόντο πίσω με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.  Καλή ήταν και η συνέχεια με τους παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές στην επίθεση και με ένα Κωτούλα να έχει πολύ καλά ποσοστά στα μακρινά σουτ, για μια ακόμα φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο ( ξυπνώντας περσινούς εφιάλτες καθώς με buzzer beater είχε δώσει τη νίκη). 
    Λίγο μετά τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου και ενώ η ομάδα του Ολυμπιακού προηγούνταν με 3 πόντους (27-30) ανέλαβαν οι διαιτητές να κάνουν αυτό που μέχρι τότε δεν μπορούσαν οι παίκτες των Φαρσάλων. Δίνοντας με χαρακτηριστική ευκολία ανύπαρκτα φάουλ στους γηπεδούχους και αφήνοντας το σκληρό παιχνίδι από την άλλη κατάφεραν να εκνευρίσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχασαν την αυτοσυγκέντρωση και την ηρεμία κάνοντας εύκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους.
     Η ομάδα των Φαρσάλων κατάφερε στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου να πάρει μια διαφορά ασφαλείας και βλέποντας οι προπονητές του Ολυμπιακού ότι είχε χαθεί η συγκέντρωση έριξε στη μάχη την παιδική του ομάδα μην καταφέρνοντας έτσι να μειώσει τη διαφορά.
     Στο παιχνίδι κομισάριος ήταν ο κ. Μπεκιάρης από την επιτροπή διαιτησίας (ΚΕΔ) ο οποίος με τη λήξη του παιχνιδιού ήταν ο πρώτος που αποχώρησε προτού προλάβει να μας σχολιάσει τη διαιτησία των Γερακίνη - Παπαθωμά.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-17, 45-38, 77-45, 87-61.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης - Μπελάγιας): Θεολόγης, Σιώκης 2, Δελλής, Εκίζογλου 6, Τυροδήμος 5(1), Κωτούλας 9(3), Φαλιάγκας, Κόγιας, Μπανιός 5, Μανόπουλος 10,  Τούμπας 9, Αγγέλης 15(1).
Γ. Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τσίμας): Σοφαδίτης 24 (2), Τσέλιος 16 (2), Νικολούσιος, Ψύρρας Δ. 13 (2), Ψύρρας Θ. 8, Μανετζής Χ., Μανετζής Α. 3 (1), Στεργιόπουλος, Μπάτρας 3, Μερίτσης 14 (1), Ζαχαρής, Γκουντόπουλος 8.