Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

"Με νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος παίδων ο Ολυμπιακός Καρδίτσας "

   Τέσσερα στα τέσσερα για την παιδική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας. Στο παιχνίδι με το οποίο έκλεισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο του παιδικού πρωταθλήματος οι μικροί του Ολυμπιακού παρουσιάστηκαν και πάλι πολύ δυνατοί στην άμυνα και κέρδισαν την παιδική ομάδα του Α.Σ.Κ. με σκορ 25-74.
    M.V.P. του αγώνα ο Μιχάλης Σούφλας, ο οποίος εκτός από την πολύ καλή αμυντική του παρουσία ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και του αγώνα με 23 πόντους.
    Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας Μπούρας Στέλιος δήλωσε στο blog του Ολυμπιακού Καρδίτσας: «Κλείσαμε μια σειρά αγώνων με νίκες και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Η πρώτη θέση δεν είναι αυτοσκοπός για μας. Στόχος είναι η δημιουργία παιχτών που θα μπορέσουν άμεσα να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους Θεολόγη, Σούφλα, Σδρόλια και Αμβροσίου οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας έπρεπε να απουσιάσουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι κι όμως όχι μόνο ήταν παρόντες αλλά βοήθησαν και τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας μας. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους».
     Πολύ καλή η διαιτησία των Καρακώστα-Τσιάπουλα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 01-24, 08-40, 19-54, 25-74
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπούρας Στ.): Τσιαμαντάς 2, Θεολόγης 12, Τσιτσιρίγκας 4, Αμβροσίου 12(2τρ.), Εκίζογλου 7, Σδρόλιας 9, Παπαθανασίου 5, Σούφλας 23(1τρ.), Μπαθρέλλος.
Α.Σ.Κ. (Εγγλέζος Γ.): Οικονόμου, Μπουρούτσος 3(1τρ.), Γκαβαλέκας 2, Βλαχάκης 2, Κούτσικος 3, Παϊζάνος 4, Κουκουμτζής 2, Μπαλατσός 2, Παναγιώτου, Πάιας 3, Παπαευθυμίου 4.