Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

"Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε με τους Ικάρους"

   
  Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας στο κλειστό γυμναστήριο της μπάρας με αντίπαλο την ομάδα των Ικάρων.
    Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνώριζαν ότι θα είχαν δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου 14-17. 
    Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ με τους γηπεδούχους να κλείνουν το ημίχρονο προηγούμενοι με ένα πόντο. 
   Στην επανάληψη δεν άλλαξε πολύ  η εικόνα του παιχνιδιού με τις δυο ομάδες να είναι σε απόσταση αναπνοής. Στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου δυο συνεχόμενα τρίποντα των Ικάρων έγειρε την πλάστιγγα προς τη μεριά των γηπεδούχων που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.
    Παρά την ήττα οι προπονητές του Ολυμπιακού δηλώνουν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και την απόδοση των παικτών τους.
   Επόμενο παιχνίδι για την τοπική ομάδα είναι πάλι εκτός έδρας με την ομάδα του Εθνικού Λάρισας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-17, 29-28, 45-41, 57-55.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης - Μπελάγιας): Θεολόγης 2, Σιώκης 5(1), Εκίζογλου, Χατζηγούλας 7,  Κωτούλας 6, Αμβροσίου, Κόγιας 3(1),  Μανόπουλος 10(2), Βλάχος, Τούμπας 8, Αγγέλης 14.
Ίκαροι Τρικάλων (Θάνος): Τσικρικάς 7(2), Φούντας 12(2), Αλεξίου 7, Αργύρης 2, Παπανδρέου, Βασταρούχας, Σιμορέλης, Φόρος 5(1), Δεσπούλης 11(1), Καλλιάρας 21, Χατζής 2.