Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

"Επιτυχημένο το τουρνoυά ακαδημίων που οργάνωσε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας "

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το τουρνουά ακαδημιών που οργάνωσε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας με τη συμμετοχή της ομάδας του Κεραυνού Λάρισας.
    
   Πάνω από 100 παιδιά κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα και προσφέροντας πλούσιο θέαμα.
   Οι μικροί μπασκετμπολίστες εντυπωσίασαν με την τεχνική τους κατάρτιση άλλα και την αθλητική τους παιδεία αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
   Οι προπονητές του Ολυμπιακού κκ. Τζέλλας, Μπελάγιας και Καλογριανίτης έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των αθλητών τους και τους υποσχέθηκαν πως αυτό το τουρνουά ήταν μόνο η αρχή και ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με αρκετές ομάδες όχι μόνο από την Θεσσαλία αλλά και από άλλους νομούς.
   Επόμενο ραντεβού για τους μικρούς παίκτες του Ολυμπιακού είναι την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου με αντίπαλο την ομάδα του Πλατύκαμπου Λάρισας και έπεται και συνέχεια.

    Με αυτό τον τρόπο οι παράγοντες και οι προπονητές του Ολυμπιακού δείχνουν τη βαρύτητα που δίνουν στις υποδομές καθώς θεωρούν πως το μέλλον ανήκει στους μικρούς μπασκετμπολίστες.
    Τέλος, θέλουμε να ευχαριστούμε τους προπονητές του Κεραυνού Λάρισας κκ. Πάκα και Κούρτοβιτς για την άψογη συνεργασία και τους δίνουμε την υπόσχεση ότι σύντομα θα επισκεφθούμε την πόλη τους για τον επαναληπτικό αγώνα.