Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

"Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας"

    Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας που επιβλήθηκε των Μάγων Τρικάλων με σκορ 65-58.
    Η ομάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησε καλά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχοντας 2 νίκες σε 3 παιχνίδια, εξασφαλίζοντας έτσι όχι μόνο την παραμονή, αλλά ίσως και μια καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.
     Σε ένα ακόμα παιχνίδι οι προπονητές του Ολυμπιακού δεν είχαν στη διάθεση τους τους Αγγέλη και Σιώκη ενώ ο Μπανιός αγωνίστηκε ελάχιστα καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
   Οι παίκτες του Ολυμπιακού διάβασαν καλά το παιχνίδι των αντιπάλων τους  και παίζοντας καλή άμυνα στα ατού τους  κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού και να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας ένα μικρό προβάδισμα(29-27).
    Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 7-0 και πήραν μια διαφορά ασφαλείας. Οι παίκτες των Μάγων προσπάθησαν με πίεση σε όλο το γήπεδο αλλά και με φάουλ,  να σταματήσουν τον χρόνο, όμως ο αλάνθαστος σχεδόν στις βολές Μανόπουλος διατήρησε τη διαφορά  για να φτάσει η τοπική ομάδα σε μια σημαντική νίκη.
    Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεαρός Θεολόγης που όχι μόνο οργάνωσε σωστά την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και σκόραρε 12 καθοριστικούς πόντους με 2 τρίποντα.
    Εκτός από τον Μανόπουλο που πέτυχε 24 πόντους για την ομάδα ομάδα του Ολυμπιακού ξεχώρισαν επιθετικά οι Κόγιας και Κωτούλας ενώ αμυντικά πολύ καλά πήγαν και οι Τούμπας, Χατζηγούλας.
      Για την ομάδα των Μάγων ξεχώρισαν οι Πάτσιας, Νικολακόπουλος και Καβράκος.
   Επόμενη δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι στην Ελασσόνα όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.  
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-13, 29-27, 51-42, 65-58.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης - Μπελάγιας): Θεολόγης 12(2),  Εκίζογλου, Χατζηγούλας 3,  Κωτούλας 11(2),  Κόγιας 12(2), Μπανιός,  Μανόπουλος 24(1), Παπανδρέας, Τούμπας 3, Βλάχος.
ΜΑΓΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Tοζάρος): Νικολακόπουλος 17 (1), Καβράκος 12, Πάτσιας 19 (3), Αθανασούλας 1, Στεφάνου 4, Ευαγγέλου 4, Λύτρας 1, Τζάνης, Γαβαλάς, Κότσαλης, Πασχάλης, Πασσαλής.