Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

"Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας "

    
  Χωρίς να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας πρόσθεσε ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα με αντίπαλο αυτή τη φορά τη ομάδα του Φοίβου Γιάννουλης.
     Μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών οι παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν νωθροί στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν να πάρουν τη νίκη.
    Στο αγωνιστικό μέρος οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν καλύτερα από τον αντίπαλο τους και με τη λήξη του ημιχρόνου είχαν ένα προβάδισμα 7 πόντων (23-30).
    Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Φοίβου εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία και τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. 
    Μέχρι τα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου το παιχνίδι ήταν στο πόντο. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Ολυμπιακού σοβαρεύτηκαν και με συνεχόμενους πόντους των Αγγέλη και Χατζηγούλα, αλλά και ένα καθοριστικό τρίποντο του Κόγια η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 10 πόντους και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για τη ομάδα της Καρδίτσας. 
    Με τους Ίκαρους Τρικάλων κλείνει η αυλαία του πρωταθλήματος για την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας. Η ομάδα των Τρικάλων θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να εξαντλήσει και τις τελευταίες πιθανότητες εισόδου στα play off ανόδου στη Γ΄Εθνική.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-13, 23-30, 41-41, 51-60.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης - Μπελάγιας): Θεολόγης , Σιώκης, Εκίζογλου, Βλάχος, Χατζηγούλας 17(2), Αμβροσίου, Κόγιας 5(1), Μπανιός 4,  Μανόπουλος 8(1), Παπανδρέας, Τούμπας 2, Αγγέλης 24(2).
ΦΟΙΒΟΣ 2002 (Μάμμος): Καλτσούνας 2, Κατσαβέλης 5, Πιπεράς 13(2), Παραφόρος, Κολοβέτσιος 13(1), Βαλιώτης, Μπανιάς 9(1), Κουτρούλης 2, Αδάμ, Αρδενίου, Χαρούλης 7.