Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Ολυμπιακός Καρδίτσας, η ανερχόμενη δύναμη στο Καρδιτσιώτικο μπάσκετ !!!

Ολοκληρώθηκε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τις Ακαδημίες της Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Καρδίτσας, με εκδηλώσεις που διήρκησαν όλη την εβδομάδα και θα ολοκληρωθούν αύριο με την εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα για τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου. 
Στο κλειστό της Καρδίτσας οι μικροί αθλητές όλων των Ακαδημιών παρέλαβαν  τα αναμνηστικά τους διπλώματα και μετάλλια για τη φετινή αγωνιστική χρονιά, ενώ διοργανώθηκαν και διαγωνισμοί με σουτ, στους οποίους οι διακριθέντες βραβεύθηκαν με αναμνηστικά κύπελλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται μια σχολαστική και εξειδικευμένη δουλειά από όλους τους προπονητές της ομάδας σε τμήματα που ξεκινούν από το Ανδρικό τμήμα, τα εφηβικά, παιδικά, παμπαίδων, μίνι, junior, ενώ υπάρχουν και τα αντίστοιχα γυναικεία τμήματα.

Οι προπονητές κ.Ευάγγελος Τζέλλας, κ.Στέφανος Μπελάγιας, κ.Τάκης Καλογριανίτης και κ.Στέλιος Μπούρας, προπονούν καθημερινά πάνω από 170 αγόρια και πάνω από 30 κορίτσια. Τα αποτελέσματα της δουλειάς ήδη φαίνονται από τις διακρίσεις σε όλα τα παιδικά τμήματα, ενώ υπάρχει ήδη και αυξημένο ενδιαφέρον από νέα παιδιά, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-15, ώστε να εισέλθουν και αυτά στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με φορείς της πόλης και μεγάλους συλλόγους της Ελλάδος για συνεργασία σε τομείς που ενδιαφέρουν το σύλλογο, όπως η προβολή, ο εξοπλισμός, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, ώστε τα επόμενα χρόνια, το ήδη υπάρχον δυναμικό των αθλητών να αγωνίζονται σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και να υπάρχει μια διαρκή λειτουργία των Ακαδημιών σε υψηλά στάνταρ.
Να σημειωθεί ότι έχουν περάσει μόλις επτά χρόνια από το 2007, τη χρονιά που ξεκίνησε το τμήμα της καλαθοσφαίρισης και ήδη στις ακαδημίες ετοιμάζεται μια πλειάδα αθλητών που θα στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια την ανδρική ομάδα με μια αρκετά υποσχόμενη εξέλιξη.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η επίσημη πρώτη συνέντευξη του νέου Δ.Σ του συλλόγου, όπου θα παρουσιαστούν τα νέα εμβλήματα, οι χορηγοί, οι στόχοι του Συλλόγου για τα τμήματα Καλαθοσφαίρισης και Κολύμβησης καθώς και την προσπάθεια επαναλειτουργίας του τμήματος ποδοσφαίρου. Να σημειώσουμε ότι τα νέα όλων των τμημάτων θα φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου που θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.


Συμπερασματικά το βέβαιο είναι ότι το Καρδιτσιώτικο μπάσκετ, επιτέλους βρίσκει ξανά τον τρόπο μέσα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, να βγάλει νέους μπασκετμπολίστες που θα εκπροσωπήσουν επάξια την πόλη μας και τον αθλητισμό.