Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Σε καλό δρόμο ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά. Οι πρώτες μεταγραφές

Τα επίσημα εμβλήματα του συλλόγου

Ενίσχυση του ρόστερ με έμπειρους παίκτες πραγματοποίησε την τρέχουσα περίοδο ο Ολυμπιακός Καρδίτσας, ενώ αναμένονται κάποιες κινήσεις ακόμη πριν ολοκληρωθεί το παζλ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, επέστρεψε στην ομάδα μετά την μονοετή παραχώρηση στην Ένωση Μητρόπολης (νυν Ήφαιστος), ο Γιάννης Μίσσας, ο οποίος θα καλύψει τις θέσεις 1 και 2. Η παρουσία του έμπειρου Μίσσα θα βοηθήσει αρκετά και την παρουσία του Θεολόγη που προέρχεται από τις ακαδημίες και αναμένεται φέτος να σηκώσει περισσότερο βάρος στο οργανωτικό κομμάτι.


Από εκεί κι έπειτα ο σύλλογος απέκτησε
τον Τσίγκα Θωμά από τους Γόμφους για τη θέση 4, έναν παίκτη με πλούσια εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Αθήνας.
Η μπασκετική εμφάνιση για την περίοδο
2014-2015
Επίσης για την ίδια θέση ο Ολυμπιακός απέκτησε από τους Μάγους Τρικάλων τον Γιάννη Πάτσια, ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Nα σημειωθεί ότι στο ρόστερ παρέμεινε και φέτος και ο Τούμπας ο οποίος θα βοηθήσει σημαντικά και στη θέση 5.

Ο σύλλογος βρίσκεται σε επαφές με ακόμη 2 νεαρούς παίκτες και μένουν λεπτομέρειες ώστε να πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις τους, χωρίς ωστόσο να μην εξετάζονται και άλλες εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν αυτές. 

Σε καλό δρόμο επίσης βρίσκεται και ο συνολικός σχεδιασμός με την ανανέωση και στο θέμα της προβολής, όχι μόνο του τμήματος της καλαθοσφαίρισης αλλά και των τμημάτων της κολύμβησης και ποδοσφαίρου, το οποίο βρίσκεται στον αρχικό του σχεδιασμό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος ανανεώθηκαν τα τρία εμβλήματα των τριών τμημάτων του συλλόγου, ενώ το μπασκετικό τμήμα θα έχει τη νέα ψηφιακού σχεδιασμού φανέλα, επαγγελματικού επιπέδου. 
Φωτο από παλαιότερη προπόνηση της ομάδας
Με την ολοκλήρωση του σχεδιασμού θα τεθούν στη διάθεση όλων τα φυλλάδια παρουσίασης του συλλόγου καθώς και η κάρτα διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.