Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ήττα στις λεπτομέρειες απο τον Εθνικό Λάρισας.



   Για μια ακόμα αγωνιστική η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας ήτανε ανταγωνιστική, πάλεψε το παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Εθνικό Λάρισας με σκορ 61-55.
    Οι παίκτες της Λαρισινής ομάδας ξεκίνησαν καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκαν με πέντε πόντους με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (18-13).
   Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούσαν να είναι  σε απόσταση αναπνοής χωρίς όμως να μπορούνε να πάρουν τα ηνία στο σκορ με τον Μπανιό και τον Μανόπουλο να είναι οι κύριοι εκφραστές της επίθεσης του Ολυμπιακού.
    Το σκηνικό του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες του Εθνικού να διατηρούν αυτή τη μικρή διαφορά των 4 πόντων (49-45).
    Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ολυμπιακού δυνάμωσαν κι άλλο στην άμυνα και κάνοντας τη δική τους αντεπίθεση έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (53-53), 4΄ λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Σε εκείνο το σημείο και ενώ η ψυχολογία ήταν με το μέρος τους, οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις επόμενες επιθέσεις και ένα κλέψιμο του Ζορμπά έδωσε το προβάδισμά πάλι για την ομάδα της Λάρισας. Η επόμενη επίθεση ήταν ανεπιτυχής για την ομάδα του Ολυμπιακού γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Χαχόπουλος για να αυξήσει τη διαφορά στους 4 πόντους.  
    Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνανε φάουλ για να σταματήσουν το χρόνο οι παίκτες του Εθνικού ήτανε εύστοχοι στις βολές για να γράψει τελικά  ο φωτεινός πίνακας το 61-55.
   Μετά και από αυτή την ήττα τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για την ομάδα του Ολυμπιακού καθώς απομένουν δύο παιχνίδια με Δαναούς εκτός και Αμπελώνα εντός για τη λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.
    Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να ευχηθούν περαστικά και ταχεία ανάρρωση από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Διαιτητή Πιτσίλκα Βασίλη που ήταν και ο ορισμένος διαιτητής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-13, 36-31, 49-45, 61-55.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης - Μπελάγιας):  Εκίζογλου 2, Αμβροσίου 2, Θεολόγης 5(1), Δουτσίνης 2, Τούμπας, Τσίγκας, Παπανδρέου, Αγγέλης 2, Πάτσιας 7(1), Μπανιός 19(1), Μανόπουλος 16(1).
Εθνικός Λάρισας (Σάκαρης): Κορομηλάς, Ράπτης 6, Μαργαριτόπουλος 12(3), Χαχόπουλος 13(3), Χορμόβας, Μιχμίζος 5, Ζορμπάς 14(2), Καλαμπούκας 5, Δήμος, Λεμπέσης, Χατζαρίδης, Νασίκας 6.