Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Με ήττα έκλεισε μια επιτυχημένη ακόμα χρονιά ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.


 Χωρίς άγχος και έχοντας πραγματοποιήσει ένα καταπληκτικό δεύτερο γύρο η ομάδα του Ολυμπιακού πήγε να αγωνιστεί στον Αμπελώνα με ένα αντίπαλο που καιγόταν για τους δυο βαθμούς της νίκης προκειμένου να εξασφαλίσει την είσοδο του στα play off ανόδου στη Γ΄ Εθνική.
    Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνώριζαν ότι θα είχαν δύσκολο έργο που έγινε δυσκολότερο καθώς δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους τρεις βασικοί του παίκτες, ο Μανόπουλος, ο Τσίγκας και ο Μπανιός.
   Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Αμπελώνα μπήκανε φουριόζοι θέλοντας να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι και έχοντας καταπληκτικά ποσοστά στην επίθεση προηγήθηκαν με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου 36-17.
    Οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν να αντιδράσουν βελτιώθηκαν αμυντικά καθώς δέχτηκαν 13 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως δεν μπόρεσαν να μειώσουν τη διαφορά.
   Στο δεύτερο ημίχρονο με μπροστάρηδες τους Αγγέλη που πέτυχε 14 πόντους με 3 τρίποντα και τον νεαρό Θεολόγη που πραγματοποίησε μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση όχι μόνο οργανωτικά αλλά και επιθετικά σημειώνοντας 16 πόντους, οι ερυθρόλευκοι μείωσαν τη διαφορά μέχρι τους 14 πόντους.
    Οι παίκτες του Αμπελώνα ανέβασαν πάλι την απόδοση τους και έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Τσακνάκη που ευστόχησε σε 8 τρίποντα διεύρυναν και πάλι τη διαφορά.
    Οι προπονητές του Ολυμπιακού έδωσαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και κυρίως στους έφηβους που αποτελούν το μέλλον αυτής της ομάδας. Οι νεαροί παίκτες με τις εμφανίσεις τους τη φετινή χρονιά έδωσαν το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν η ομάδα για να ανεβάσει την απόδοση της και να πετύχει κάποιες σπουδαίες νίκες.
Τα δεκάλεπτα: 36-17, 49-29, 63-47, 87-57
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Τ. Καλογριανίτης – Στ. Μπελάγιας): Δουτσίνης 8, Αγγέλης 14 (3), Θεολόγης 16, Τούμπας 6, Χατζηγούλας 8, Μίσσας, Εκίζογλου 1, Αμβροσίου 4, Σούφλας, Παπανδρέας, Τσιτσιρίγκας.

Γ.Σ Αμπελώνα (Γιαννόπουλος): Τσακνάκης 24(8), Σουλιώτης 13, Καρπούζας 14, Μπαμπανάτσας Α. 7(1), Παλάσκας 3, Μπιζιάκης 7, Μπαμπανάτσας Ν. 3(1), Μαστροδήμος 8, Γκαμπέτας 1, Τεκούσης Ε. 2, Τεκούσης Β. 5