Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Στα Φάρσαλα σταμάτησε το σερί του Ολυμπιακού Καρδίτσας.


   Κακή εμφάνιση και ήττα για την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας από τον Γ.Σ. Φαρσάλων με σκορ 77-50.
 Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνώριζαν πως θα είχαν δύσκολο έργο απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη στην έδρα της ομάδα των Φαρσάλων, προσπάθησαν όμως και ήταν ανταγωνιστικοί για δυο περίπου δεκάλεπτα.
   Στο δεύτερο ημίχρονο οι  χαμένες βολές και τα πολλά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους να κλέψουν αρκετές φορές την μπάλα και να πετύχουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό ανοίγοντας κι άλλο τη διαφορά.
   Οι προπονητές του Ολυμπιακού έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και τώρα προετοιμάζονται για τα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι  τη λήξη του πρωταθλήματος.
   Μετά τη νίκη των Μάγων επί των Δαναών η ομάδα του Ολυμπιακού χρειάζεται μόνο μια νίκη με αντίπαλο τους Δαναούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.
Τα δεκάλεπτα: 16-13, 42-30, 63-40, 77-50.
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Τ. Καλογριανίτης – Στ. Μπελάγιας): Θεολόγης 7 (1), Χατζηγούλας 4, Μανόπουλος 7 (1), Δουτσίνης 7, Εκίζογλου 4, Αγγέλης 15 (1), Τσίγκας 1, Αμβροσίου 5, Μίσσας, Καλαντζής, Παπανδρέας, Τούμπας.
Γ.Σ. Φαρσάλων (Θ. Αλεξίου): Σοφαδίτης 11 (1), Μάρκος 4, Τσέλιος 8, Μακρής 5, Ίλτσογλου 8, Δ. Ψύρρας 19 (2), Αναγνωστόπουλος 8, Κουτζούχας 2, Κατσαβέλης 4, Θ. Ψύρρας 2, Μπίνας 6, Τριανταφύλλου.