Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν οι ομάδες του Ολυμπιακού στο τουρνουά του Σπάρτακου Λάρισας.


 Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν οι μικροί αθλητές του Ολυμπιακού Καρδίτσας που συμμετείχαν στο Πανθεσσαλικό Τουρνουά που διοργάνωσε ο Σπάρτακος Λάρισας στις 6-7-8 Απριλίου με τη συμμετοχή εφτά ομάδων από όλη τη Θεσσαλία στις εγκαταστάσεις του 15 ου Γυμνασίου Λάρισας.
    Στο αγωνιστικό κομμάτι, την Μ. Δευτέρα τα αγόρια (γεν. 2005-2006) αντιμετώπισαν την ομάδα του Αιολικού Βόλου, ενώ τα αγόρια (γεν. 2003-2004) αντιμετώπισαν την ομάδα του Γ.Σ. Σουφλαρίων.
Την επόμενη μέρα Μ. Τρίτη τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν την διοργανώτρια ομάδα του Σπάρτακου και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο τουρνουά έκλεισαν με τα αγόρια (γεν. 2003-2004) να αντιμετωπίζουν την αντίστοιχη ομάδα του Σπάρτακου.
   Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής, χωρίς να υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος και εισπράξανε απλόχερα το χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν  στο κλειστό γυμναστήριο.

   Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Σπάρτακου για την πρόσκληση αλλά και να τη συγχαρούμε για την πολύ καλή οργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά.