Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις η Εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας.

  Ξεκίνημα με νίκη για την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας. Στο παιχνίδι που έγινε τη Δευτέρα το βράδυ στο κλειστό της πόλης, παρουσία αρκετών φιλάθλων, ο Ολυμπιακός Καρδίτσας επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του ΑΣΚ με σκορ 82-38, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του.
   Οι παίχτες του Στέλιου Μπούρα έτρεξαν ένα εντυπωσιακό σερί στο δεύτερο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 22-03) και ξεκαθάρισαν τις όποιες αμφιβολίες για το νικητή από το ημίχρονο. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον coach της ομάδας να χρησιμοποιήσει όλους τους παίχτες του και να δοκιμάσει σχήματα και plays στο β΄ ημίχρονο.
   Πρώτος σκόρερ από πλευράς Ολυμπιακού ήταν ο Εκίζογλου με 20 πόντους και 1 τρίποντο και ακολούθησε ο Θεολόγης με 19 (και οι δύο άλλωστε αποτελούν βασικά στελέχη της αντρικής ομάδας). Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο γεννημένος το 2001 Καραγιάννης (αγωνίζεται σε παιδική, εφηβική και αντρική ομάδα) ενώ πολύ καλός ήταν και ο Καλαντζής (και αυτός παίχτης του παιδικού).
   Από πλευράς ΑΣΚ κορυφαίος και πρώτος σκόρερ ο Παπαευθυμίου που σημείωσε 16 πόντους και ακολούθησε ο Γκαβαλέκας με 7 πόντους και 1 τρίποντο.
Διαιτητές του αγώνα οι Καρακώστας-Σακελλαρίου.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-15, 42-18, 68-29, 82-38.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπούρας Στ.): Σούφλας 8, Θεολόγης 19, Αμβροσίου 9, Καλαντζής 4, Εκίζογλου 20(1τρ.), Παπαθανασίου 5, Τσιαμαντάς, Σδρόλιας, Τσιτσιρίγκας 2, Καραγιάννης 13, Κωτούλας 2, Παπαστάθης.

ΑΣΚ(Δεληγιάννης Χρ.): Γεωργούλας 4, Μπρούτσος 2, Χαρίτος, Μπαλατσός 2, Παπαευθυμίου 16, Μπαλωμένος, Κουτσόπουλος, Καλαμπαλίκης 2, Σχοινάς, Θεοχάρης 5, Γκαβαλέκας 7(1τρ.), Κεραμίδας.