Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά στη Λάρισα.

   
 Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν οι μικροί αθλητές του Ολυμπιακού Καρδίτσας που συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργάνωσε ο Σπάρτακος Λάρισας στις 28-29-30 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή εννέα ομάδων από όλη τη Θεσσαλία και μιας ομάδας από τη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις του 15ου Γυμνασίου Λάρισας.
   Ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο τουρνουά με δυο αγωνιστικές ομάδες των Μίνι και των Παμπαίδων. Οι ομάδες του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν συνολικά σε τέσσερα παιχνίδια σημειώνοντας ισάριθμες νίκες.
   Η ομάδα των Μίνι αναμετρήθηκε με τις ομάδες του Πλατύκαμπου Λάρισας και της Καλαμπάκας, ενώ η ομάδα των Παμπαίδων αγωνίστηκε με τις ομάδες του Μύτικα και Σπάρτακου Λάρισας.
 Οι μικροί αθλητές του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής, χωρίς να υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος και εισπράξανε απλόχερα το χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν  στο κλειστό γυμναστήριο.

   Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Σπάρτακου για την πρόσκληση αλλά και να τη συγχαρούμε για την πολύ καλή οργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά.