Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Συνέχεια με νίκη για τα Μίνι του Ολυμπιακού Καρδίτσας επί του Γ.Σ. Σοφάδων

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Μίνι Ν. Καρδίτσας ο Ολυμπιακόςπου επικράτησε του Γ.Σ. Σοφάδων με 76-35 στο κλειστό της πόλης.
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το μεσημέρι (16/4) του Σαββάτου και οι παίχτες εκατέρωθεν έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ, απέσπασαν τις επευφημίες των γονιών, φίλων, συγγενών και των απλών φιλάθλων που βρέθηκαν στην εξέδρα και φυσικά γεύτηκαν την ικανοποίηση της συμμετοχής και της προσπάθειας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Σπύρου Παππά ήταν κοντά στο α’ ημίχρονο, με τους γηπεδούχους του Στέφανου Μπελάγια και Στέλιου Μπούρα να είναι σταθερά μπροστά, να μην απειλούνται ουσιαστικά και να «ανοίγουν» τη διαφορά στην επανάληψη, με μεγάλο ροτέισιον και πλουραλισμό στο σκοράρισμα.
Τα δεκάλεπτα: 21-16, 37-21, 58-29, 76-35
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Στ. Μπελάγιας – Στ. Μπούρας): Σκουλαράκος 18, Ντούρλιας 19, Τσούκας 17, Μπελάγιας 10, Παπαλόπουλος 4, Παπαναστασίου 2, Παπαθανασίου 2, Μπεζιούλας 2, Μητσιογιάννης 2, Μπιμπίκος, Λάντζος, Λάιος.
Γ.Σ. Σοφάδων (Σπ. Παππάς): Μητσιάκης 14 (1), Καραμουλάς 9, Τσιαχματιώτης 1, Μπουμπάρας 2, Κατσιαντώνης 11 (2), Σένα, Σταμούλης, Ευαγγελόπουλος, Γκαλγκανόπουλος, Χατζηγιάννης, Χατζής, Γλυκόπουλος.