Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Νίκη για τα Μίνι του Ολυμπιακού Καρδίτσας επί του Α.Σ.Κ

Την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα Μίνι Ν. Καρδίτσας συνέχισε ο Ολυμπιακός μετά και την επικράτησή του στο παιχνίδι με τον Α.Σ.Κ. το απόγευμα του Σαββάτου (7/5) στο κλειστό της πόλης.
Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στο παρκέ και επανήλθαν στη δράση μετά τις διακοπές του Πάσχα, με τους «μικρούς» αθλητές αμφότερων των ομάδων να έχουν δίψα για συμμετοχή και δράση μετά την οληγοήμερη απραξία από τους ρυθμούς του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Στέφανου Μπελάγια, ως τυπικά φιλοξενούμενη επικράτησμε με 29-54 του συνόλου του Κώστα Κομποδιέτα, σε ένα ματς που ουσιαστικά κρίθηκε στο α’ οκτάλεπτο, στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 0-21. Στη συνέχεια, παρά την αισθητή βελτίωση των Κυανόλευκων και τη μείωση του σκορ (ειδικά στην γ’ περίοδο με πολύ καλή παρουσία του Α.Σ.Κ. σε άμυνα και επίθεση), ο Ολυμπιακός φρόντισε να ξαναδιευρύνει τη διαφορά και να φτάσει στο 29-54.
Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους αθλητές τους για αρκετό χρόνο συμμετοχής υπό το βλέμμα, γονιών, συγγενών, συμμαθητών και φίλων τους.
Τα δεκάλεπτα: 0-21, 11-33, 23-39, 29-54
Α.Σ. Καρδίτσας (Κ. Κομποδιέτας): Σχοινάς 12, Ελ. Μαλλιώρας 2, Νότος 11, Καλαμπαλίκης 1, Θ. Μαλλιώρας 2, Παπαευαγγέλου 1, Πινάκουλας, Αναγνωστόπουλος, Χονδρόπουλος, Ψηφής,
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Στ. Μπελάγιας): Τσούκας 22, Σκουλαράκος 3, Ντούρλιας 7, Μπελάγιας 7, Εκίζογλου 4, Θ. Παπαστάθης 2, Μπλουγουράς 2, Ντενησιώτης, Λάιος, Καντερές, Σβερώνης, Παπαδόπουλος, Μητσογιάννης 1, Καρράς 3, Γ. Παπαστάθης 4.